Leuk nieuws op de Dierenweide! 

Er zijn twee geitjes geboren. Ze zijn nog heel klein, wollig en erg schattig! Het is jammer dat we helaas nog geen bezoekers kunnen ontvangen, maar hierbij wel alvast wat foto's!

 

noodkreet

De volgende brief is naar het wijkteam van Goverwelle gestuurd:

"De Dierenweide Goverwelle, gelegen onder aan de dijk richting Haastrecht, is een kleinschalige kinderboerderij, gerund door uitsluitend vrijwilligers.
De kinderboerderij is gestart in 1996 op verzoek van de wijk Goverwelle. De bewoners zagen de kinderboerderij als een goede aanvulling in de ontwikkeling van hun kinderen in het omgaan met dieren. Wij hopen in 2021 het 25-jarig bestaan te vieren, maar door een tekort aan vrijwilligers is het mogelijk, dat wij deze viering niet meer kunnen organiseren en moeten sluiten. Ondanks oproepen bij gerelateerde instanties en de media melden zich geen nieuwe vrijwilligers aan.

Lees meer: Tekort aan vrijwilligers. Sluiting dreigt.

Er staan op dit moment geen activiteiten op de agenda.

We hebben op de Dierenweide een paar nieuwe dieren:

Rico de ezel: hij is het nieuwe maatje voor Kaya:

Verder is er een nieuwe cavia: echt een schatje om te zien:

En er zijn al kuikentjes: moeder kip is er blij mee en ze doen het heel goed!

Dierenverzorgers gezocht

De Dierenweide zoekt vrijwilligers die willen helpen met de verzorging van de dieren. In het weekend kun je ook komen helpen. Kom bijvoorbeeld samen met een vriendin of vriend. 

Klusjesman of -vrouw gezocht

Hou je van kleine klussen doen, zoals verfwerk of klein onderhoud (denk aan bijvoorbeeld onkruid wieden of het speelgoed schoonmaken), dan zouden we ook graag met je in contact komen! 

Wij hebben een leuk team, en samen werken is nog gezelliger. Bel of mail ons en kom eens kijken, de tijd voor het vrijwilligerswerk is in overleg. 

Meer informatie

Voor meer informatie: Yvon de la Fuente: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – telefoon: 0182-531026

24 april 2020

Onze Dierenweide blijft in ieder geval tot en met 20 mei a.s. gesloten. Geniet van de natuur, geniet van familie en zwaai af en toe eens naar de dieren!

Website ontwikkeld en ontworpen door Webburo Spring